Sitoumuksemme vastuullisuuteen

Pyrimme siihen, että jokainen ihminen näkee terveen suun tärkeänä osana kokonaisvaltaista terveyttään ja hyvinvointiaan Luvatessamme auttaa sinua ylläpitämään hyvää suun terveyttä, sitoudumme myös tekemään sen vastuullisella ja kestävällä tavalla, joka auttaa suojelemaan planeettaamme.

1. Vastuulliset pakkaukset

Pyrimme jatkuvasti vähentämään pakkausjätettä ja käyttämään enemmän kierrätettäviä, kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja.

  1. Läpinäkyvät Listerine®-pullomme on valmistettu maailman kierrätetyimmästä muovista (PET) ja ne ovat kierrätettäviä:
  2. pullo, korkki ja korkin muovikääre lajitellaan muovinkeräykseen. Poista pullon korkki ennen kierrätystä. Pyrimme saamaan 100-prosenttisesti kierrätettävät pullot ja korkit kaikkiin tuotteisiimme vuoden 2022 aikana varmistamalla, että etikettimme voidaan pestä kierrätystä varten ilman jäämiä, ja vaihtamalla läpinäkyviin korkkeihin kierrätettävyyden parantamiseksi.
  3. Vuonna 2022 tuomme markkinoille PCR-kierrätysmuovista (post-consumer plastic) valmistetut pullot.
  4. Tavoitteenamme on käyttää pakkauksissamme 100 % kestävästi kierrätettyä tai uudelleenkäytettyä paperia ja paperimassaa vuoteen 2025 mennessä.

2. Huolella valikoidut ainesosat

Käytämme tarkoin valikoituja, korkealaatuisia ainesosia, jotka perustuvat tieteeseen ja ovat myrkyttömiä vesistöille ja niiden ekosysteemeille, mukaan lukien kalat ja kasvit*.

  1. Laatuvaatimuksemme raaka-aineille ovat korkeat, emmekä koskaan käytä eläinperäisiä ainesosia
  2. Listerine® sisältää luonnon inspiroimia eteerisiä öljyjä

* Arviointi GAIAn™ mukaan (Global Assessment GAIA™): GAIA™ mittaa ainesosien mahdollista suhteellista vaikutusta vesiekosysteemiin asteikolla nollasta (huonoin) sataan (paras))

Miten Listerine®-tuotteet ovat ympäristöystävällisiä?

Osana sitoumustamme kehittää ympäristölle hellävaraisia tuotteita olemme kehittäneet työkaluja, joiden avulla voimme rajoittaa tuotteiden vaikutusta pitkään niiden käytön jälkeenkin. Ymmärtääksemme paremmin, tuotteidemme vaikutuksia vesistöihin, olemme kehittäneet patentoidun työkalun, jota kutsumme nimellä GAIA™, Global Aquatic Ingredient Assessment. GAIA™ analysoi ainesosien vaikutusta vesiekosysteemeihin ja siellä eläviin kaloihin ja kasveihin.

Miten työkalu toimii?

GAIA™ mittaa ainesosien suhteellista mahdollista vaikutusta vesiekosysteemiin asteikolla nollasta (huonoin) sataan (paras). Korkea GAIA™-arvo tarkoittaa, että ainesosan mahdollinen vaikutus kosteikkoihin, jokiin, järviin ja suistoihin on minimaalinen. Työkalu analysoi kunkin ainesosan osalta kolmea erityistä ympäristöominaisuutta: biohajoavuus, biokertyvyys ja turvallisuus. Työkalu on kehitetty yhteistyössä ulkopuolisten, riippumattomien asiantuntijoiden kanssa, ja useat eri sidosryhmät ovat tarkastaneet sen. Lue lisää GAIA™- työkalusta täältä :

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959652618301628?_rdoc=1&_fmt=high&_origin=gateway&_docanchor=&md5=b8429449ccfc9c30159a5f9aeaa92ffb

3. Luonnonvarojen suojelu

Keskitymme innovatiivisiin ratkaisuihin vähentääksemme kasvihuonepäästöjä, kasvattaaksemme energia- ja vesitehokkuutta ja suojellaksemme luonnonvaroja.