ERIKOISHAASTATTELU: TAPAA AASI, HAMPAIDEN JA SUUN MESTARIMME

Lue kaikki Aasin kotirutiineista, elämästä Suomessa ja hänen tavoitteestaan tulla koko korttelin yhteiseksi ystäväksi.

Ihan ensimmäiseksi, kuinka kaltaisesi aasi päätyi Suomeen?

Perheeni muutti tänne kauan sitten nauttimaan raittiista ilmasta, vihreästä luonnosta ja puhtaasta vedestä. Kiinnostuin alun perin suuhygieniasta perheeni terveellisen elämäntavan vuoksi.

Miten pidät hampaasi niin terveinä?

Voin kertoa, mitä en tee – en lopeta hampaiden harjauksen jälkeen! Harjaamalla ylettyy vain 25 %:iin suusta*, joten lisään siihen aina 30 sekunnin huuhtelun Listerine® Total Carella. Listerine® vähentää 97 % bakteereista, jotka jäävät suuhun hampaiden harjauksen jälkeen ja aiheuttavat plakkia ja pahanhajuista hengitystä. Näin plakille annetaan potkut joka aamu ja ilta!

Kerro lisää aamurutiineistasi?

Herään mielelläni aikaisin ja teen nopean laukan metsän läpi ennen kuin on aamiaisen aika. Sitten onkin päivän suosikkihetkeni, hampaiden harjaus ja huuhtelu Listerinellä® puhdistuksen viimeistelemiseksi. Sen jälkeen – no sitten olenkin valmiina matkaan! On aika levittää sanaa hyvästä suun terveydestä.

Miten päädyit yhteistyöhön Listerinen® kanssa?

En halua kehuskella, mutta minulla on aina ollut hienot hampaat. Koska suuni on niin terve, ei kestänyt kauaakaan ennen kuin Listerine® otti minuun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko edustaa heitä.

Mikä on tavoitteesi?

Olen puhtautta rakastava aasi, enkä tiedä mitään inspiroivampaa kuin terveiden suiden iloiset hymyt! Lisäämällä Listerinen® suunhoitorutiiniisi puhdistat hampaasi viisi kertaa tehokkaammin verrattuna pelkkään harjaukseen, mutta tätä eivät monet tiedä. Joten kun näen jonkun, joka aikoo lopettaa suun puhdistuksen hampaiden harjauksen jälkeen, ponnahdan esiin ja kerron, ettei hän ole vielä valmis! Olen saavuttanut tavoitteeni vasta, kun olen auttanut koko maailmaa viimeistelemään puhdistuksen Listerine-suuvedellä®.

Millaista rakkauselämäsi on?

Haha, miten rohkea kysymys! Näin kauniilla hampailla saa paljon huomiota. Mutta juuri nyt Listerine® on elämäni rakkaus.

Olemme miettineet, kuinka pääset ihmisten kylpyhuoneisiin?

Minulla on kuudes aisti: tunnen, kun joku aikoo lopettaa hampaiden harjauksen jälkeen. Silloin kävelen sisään, vaikka onkin helpompaa, kun voin livahtaa aasinluukusta. Kaikki tapaavat yllättyä melkoisesti!

Mikä on lempiruokasi?

Suosikkini on annos kunnon kaurapuuroa, jossa on vähän maitoa, marjoja ja suolaa – aivan kuin isoäitini tekemänä. Pidän sen mieluiten yksinkertaisena mahdollisimman vähällä sokerilla. Pureskelen toisinaan myös mielelläni rapeaa porkkanaa, se tekee hyvää leukalihaksille.

Mitä tavaroita sinulla on aina kylpyhuoneen kaapissa?

Ykkönen on tietysti Listerine® Total Care, jotta voin huuhdella suuni aamuin illoin. Minulla on myös hammasharjani ja peili, jotta voin katsella valkoisia helmiäni sekä herätessäni että mennessäni nukkumaan.

Haluatko jakaa vielä viimeisiä viisaita sanoja?

Kyllä vain, moniakin. Kauneus saattaa tulla sisältä, mutta hymy voi olla ensimmäinen asia, jonka näet ihmisessä. Hymyni pitäminen kauniina on tuonut minut sinne, missä olen tänään. Joten olipa elämäsi millaista tahansa, viimeistele puhdistus huuhtelemalla Listerine-suuvedellä®. Complete the clean!