JOHNSON & JOHNSON CONSUMER PÄIVITYS COVID-19 & LISTERINE®

Maailmanlaajuisen COVID-19-pandemian vaikutukset ovat kiistämättömät. Me Johnson & Johnson Consumerilla kehotamme kuluttajia pysymään ajan tasalla ja seuraamaan Maailman terveysjärjestön ohjeita sekä Suomen viranomaisten tiedotusta.

Johnson & Johnson Consumer on sitoutunut auttamaan yksilöitä ja yhteisöjä ympäri maailman käsittelemään COVID-19:n vaikutuksia. Tiimimme työskentelevät aktiivisesti ylläpitääksemme korkean kysynnän kuluttajatuotteiden, kuten LISTERINE®-suuveden, tuotantoa.

Koska COVID-19 kuormittaa terveydenhuollon resursseja maailmanlaajuisesti, on tärkeämpää kuin koskaan auttaa ihmisiä pysymään terveinä, ja poissa kuormittuneesta terveydenhuoltojärjestelmästä. Suuvesiemme kysyntä on kovaa ihmisten panostaessa henkilökohtaiseen hygieniaan. Priorisoimme korkean kysynnän tuotteita varmistaaksemme niiden saatavuuden, säilyttäen samalla korkeat laatu- ja turvallisuuskriteerit.

LISTERINE® on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu suuvesi, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän plakkia, pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta aiheuttavia bakteereja. LISTERINE® -suuvesiä ei ole tarkoitettu ehkäisemään tai hoitamaan COVID-19-virusta, ja niitä tulee käyttää vain tuotteen etiketissä olevien ohjeiden mukaisesti. Kuluttajien tulee noudattaa Maailman terveysjärjestön suosituksia viruksen ehkäisemiseksi, kuten usein toistuva käsien pesu, sosiaalisen etäisyyden säilyttäminen ja silmien, nenän ja suun koskettelun välttäminen.